Wilko van der Voorden

Wilko van der Voorden is senior consultant bij Opera. Hij heeft van oorsprong een achtergrond als werktuigkundig medisch technoloog (TU/e) en heeft – na een periode werkzaam te zijn geweest in de industrie – in 2006 de overstap gemaakt naar de zorg.

“De zorg staat voor grote en complexe uitdagingen. En de zorg gaat over mensen, warmte, oprechte aandacht en naastenliefde. Een prachtcombinatie waaraan ik met veel enthousiasme werk!

De afgelopen jaren heb ik in diverse rollen aan verschillende onderwerpen mogen werken, waarbij de rode draad het verbeteren of het vernieuwen van de zorg is. Daarbij zoek ik altijd de verbinding; de verbinding met strategie én de verbinding met mensen.

Ik zie mezelf graag als zorgverbeteraar. Ik denk vooruit, liefst ver vooruit. Gericht op gemeenschappelijk en toekomstbestendig. Door mijn achtergrond als medisch technoloog begrijp ik de mogelijkheden en onmogelijkheden van technologische innovaties in de zorg.

Buiten mijn werk ga ik graag naar de film of een concert, ben ik veel buiten, geniet ik van m’n gezin en maak ik graag tijd voor goede gesprekken.”

Contact