Paulien Govaert

Paulien is junior consultant bij Opera. Ze heeft na haar studie Biomedische Wetenschappen (2016) ervaring opgedaan in onderzoek en consultancy.

“Opera is voor mijn de ideale plek om mijn kwaliteiten in te zetten, deze op hoog tempo verder te ontwikkelen en te kunnen bijdragen aan verbetering en betaalbaarheid van de gezondheidszorg. Mijn interesse hierin is ontstaan tijdens de master Health Technology Assessment (HTA) en een eerdere baan waarin ik modellen maakte over de potentiĆ«le kosteneffectiviteit en meerwaarde van zorginnovaties.

Het leuke aan het werk bij Opera is de diversiteit aan vraagstukken en opdrachten in dit veld; van visie- en strategiebepaling tot implementatie van bijvoorbeeld eHealth. Daarbij is de manier waarop we bij Opera als team werken erg motiverend. Zo hebben we gezamenlijk een zeer sterke drive om de zorg te verbeteren en om klanten optimaal tevreden te stellen. Hierbij helpen we ook elkaar om zowel het product als elkaar naar een hoger niveau te tillen.

Fijn om te merken is dat ik dagelijks profijt heb van mijn onderzoeksachtergrond in Biomedische Wetenschappen. Zo helpt het mij de gezondheidszorg te begrijpen, de juiste vragen te stellen en secuur te werken. Op deze manier zoek ik altijd naar een manier om impact te maken op de zorg!

Mijn vrije tijd besteed ik het liefst aan sporten, buiten zijn en borrelen of koken. Daarom is Breda ideaal voor mij om te wonen, een gezellige stad, dichtbij familie en mooie natuur!”

Contact