Martje van Boxtel

Martje is consultant bij Opera. Ze heeft ruime ervaring in de ziekenhuiswereld, zowel als leidinggevende als in beleids- en adviesfuncties.

“Ik ben een ervaren professional in de gezondheidszorg en ben met name werkzaam geweest in de ziekenhuiswereld. Tijdens mijn Master of Health Administration heb ik mijn strategische blik alsmede mijn kennis van de gezondheidszorg als geheel verruimd. Mijn talenten liggen bij het analyseren van complexe problemen en deze inzichtelijk maken. Ik heb veel ervaring met de implementatie van grote projecten en het omgaan met weerstand. Daarbij spreek ik de taal van de zorgprofessional. Opera Consultancy en Implementatie biedt mij de mogelijkheid om met mijn passie voor de zorg mijn talenten en vaardigheden optimaal in te zetten om, samen met onze opdrachtgevers, de zorg in de toekomst kwalitatief hoogwaardig en betaalbaar te houden.

Naast mijn werk bij Opera besteed ik veel tijd aan hardlopen. Ik loop meerdere marathons per jaar, bij voorkeur in mooie steden.”

Contact