Marijke Ruijs

Marijke Ruijs is junior consultant bij Opera. Tijdens haar master Organisatiewetenschappen is ze door De Kleine Consultant in aanraking gekomen met consultancy. Door de wisselende onderwerpen en een thema tot de bodem uitzoeken tot je er advies over kunt geven, was het gelijk een goede match. Marijke is geïnteresseerd in het helpen van mensen en zodoende heeft ze een thesis geschreven over een onderwerp in de complexe zorg.

“Ik voel me thuis bij Opera doordat mijn collega’s gemotiveerd en optimistisch zijn. Daarnaast vind ik hier de combinatie van consultancy en zorg, maar zelfs met de component van de implementatie erbij. Er is geen betere manier om echt impact te kunnen maken.

Ik ben een gemotiveerd en pro-actief type, die de juiste vragen weet te stellen om tot de kern te komen. Door mijn bestuurservaring, sta ik mijn mannetje, weet ik van aanpakken en kan ik prioriteiten stellen. Bij mijn studies en bij De Kleine Consultant heb ik geleerd om gestructureerd te werken en vraagstukken tot de bodem uit te zoeken.

Als hobbies lees ik graag en word ik graag uitgedaagd in een (sportief) spelletje. Ook spreek ik graag met mijn vrienden af.”

Contact