Koen Kasper

Koen Kasper is senior consultant bij Opera en is onze echte implementatie specialist.

‘Voordat ik kwam werken bij Opera heb ik organisatiewetenschappen gestudeerd aan de Universiteit van Tilburg. Binnen Opera houd ik me bezig op het terrein van zorg en welzijn. Daarbij heb ik ervaring in zowel de eerstelijnszorg, zorg bij gemeenten, e-Health en mantelzorgondersteuning.

Veel van mijn projecten bestaan uit het maken van projectplannen, plannen van aanpak en implementatie plannen. En het vervolgens leiden van de projecten om hetgeen wat bedacht is ook daadwerkelijk tot uitvoering te brengen.

Vanuit Opera werk ik met de PRISMA-methodiek. Daarnaast blijf ik mij verdiepen in het vak van strategie implementatie in de zorg.

Door de zorgervaringen die ik zag bij mijn broer (hij heeft een lichamelijke beperking), heb ik van jongs af aan een grote passie ontwikkeld om de zorg te (blijven) verbeteren. Ook buiten de zorg heb ik mij de afgelopen jaren ingezet. Een van mijn vrijwillige werkzaamheden was die in de rol van assistent bondscoach van het Nederlands Elektrisch Rolstoelhockeyteam. Daarmee werden we zowel Europees als Wereldkampioen.’

Contact