Kim Vosters

Kim Vosters is junior consultant bij Opera. Ze heeft een achtergrond in Medische wetenschappen op de TU Eindhoven en de RU in Nijmegen. Tijdens haar afstudeerstage heeft zij Opera en het consultancyvak leren kennen.

“Tijdens mijn Master Medische Biologie in Nijmegen heeft een specialisatie mijn interesse gewekt in zorginnovaties en het Nederlands zorgsysteem inclusief de bijbehorende uitdagingen. Hier is mijn passie ontstaan voor o.a. het onderzoeken en implementeren van zorginnovaties en om bij te kunnen dragen aan innovatieve projecten om de zorg te verbeteren.

Omdat Opera zich ook met deze thema’s bezighoudt, heb ik mijn afstudeerstage bij dit bedrijf uitgevoerd. Tijdens mijn periode als stagiair heb ik me meer kunnen verdiepen in de verschillende projecten waar de consultants zich mee bezig houden en werd ik geïnteresseerd om dit zelf ook te gaan doen na mijn studie. Ik ben ontzettend blij dat ik de kans heb gekregen om hier na mijn studie aan de slag te mogen gaan. Ik hoop op allerlei vlakken bij te leren en te groeien als consultant. Eigenschappen die ik bezit -zoals een analytisch denkvermogen, resultaatgerichtheid en het feit dat ik gemotiveerd en gedreven ben om veel bij te leren- kunnen mij hierbij helpen.

In mijn vrije tijd sport ik graag. Ik ben 3 keer per week op het korfbalveld te vinden en ga wekelijks naar de sportschool. Daarnaast ga ik regelmatig tennissen of hardlopen. Ook houd ik van etentjes met vrienden of familie.”

Contact