Jason Schreurs

Jason Schreurs is junior consultant bij Opera. Hij heeft een achtergrond in biomedische wetenschappen en heeft als consultant ervaring binnen de ziekenhuiszorg en de overheid.

‘De uitdagingen in de zorg zijn groot en complex. Daardoor vergeten we vaak dat het de patiënt is die centraal zou moeten staan bij iedere oplossing. Binnen de ziekenhuiszorg heb ik mij als consultant beziggehouden met het procesoptimalisaties en implementaties met als doel om juist tijd en geld te creëren voor de patiëntenzorg. Van het meedenken over het herinrichten van de spoedzorg tot het verlichten van de registratielasten van de medisch specialist. De projecten die ik gedaan heb zijn zeer divers van aard. In alle projecten lag mijn kracht in het samenbrengen van de juiste mensen om tot een oplossing te komen waar we met zijn allen iets mee kunnen.

Wat onmogelijk lijkt mogelijk maken met het juiste plan en met gedrevenheid geeft mij enorm veel energie. In het team van Opera werk ik met een gedreven groep collega’s, met wie ik samen de zorg kan verbeteren. Zorg waar de patiënt uiteindelijk altijd centraal staat, want daar draait het om.

In mijn vrije tijd houd ik mij bezig met andere soort uitdagingen, voornamelijk op sportief gebied. Mijn grootste hobby is lange afstanden afleggen op de racefiets in binnen- en buitenland, zowel recreatief als in wedstrijdverband.’

Contact